Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Sedinta Ordinara a Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta
(18.07.2014)

Vineri, 18 iulie a.c., începand cu ora 9.00, la sediul Institutiei Prefectului-Judetul Suceava, a avut loc sedinta ordinara a Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta, la care au participat toti cei 49 membrii/înlocuitori legali ai C.J.S.U.- Suceava, sedinta fiind statutara.
În calitate de presedinte al Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta, prefectul Florin SINESCU a deschis lucrarile sedintei, prezentand „Raportul de evaluare a activitatii desfasurate de Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta pentru semestrul I - 2014”.
În continuarea sedintei ordinare, generalul de brigada dr. Ion BURLUI, inspectorul sef al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Bucovina” al judetului Suceava, a prezentat „Planul Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta pentru asigurarea resurselor umane, materiale si financiare necesare gestionarii situatiilor de urgenta pe anul 2014.” De asemenea, seful pompierilor militari suceveni a mai prezentat „Raportul privind verificarea stocurilor de materiale si mijloace de aparare operativa împotriva inundatiilor, gheturilor si de combatere a efectelor poluarilor accidentale”, si o nota de fundamentare, cu subiectul „Înregistrarea si distributia generatoarelor de curent electric primite ca ajutor umanitar în anul 2008 prin Mecanismul European de Protectie Civila”.
În urma celor prezentate în cadrul sedintei ordinare s-au adoptat hotarari ale Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta. De asemenea, prefectul Florin SINESCU a cerut sefilor structurilor judetene ale Drumurilor Nationale si CFR, sa acorde o atentie deosebita toaletarii arborilor din zona limitrofa cailor de comunicatii pe care le administreaza.
La final, presedintele Consiliului Judetean Suceava, Catalin-Ioan NECHIFOR, a evidentiat buna cooperare în perioada de referinta, dintre institutia pe care o reprezinta si structurile Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta. Totodata, a apreciat efortul depus pe linia gestionarii situatiilor de urgenta, mentionand ca si în anii ce vor urma, Consiliul Judetean va acorda Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Bucovina” al judetului Suceava sprijin financiar în limita fondurilor avute la dispozitie, pentru achizitionarea tehnicii necesare interventiilor în misiunile specifice.
*
* *
Atasam acestui comunicat „Raportul de evaluare a activitatii desfasurate de Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta pentru semestrul I - 2014”.

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO