Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Buletin informativ 19.07.2014
(19.07.2014)

Incendiu in localitatea Poiana Marului
18.07.2014, ora anuntarii la 112 - 23:31

Militarii Detasamentului de pompieri Falticeni, impreuna cu lucratorii Serviciului Voluntar pentru Situatii de Urgenta Malini, au intervenit cu trei autospeciale pentru localizarea si lichidarea unui incendiu izbucnit la gospodaria lui V.M., din satul Poiana Marului, comuna Malini.
La sosirea echipajelor, ardea adapostul de animale, construit din lemn, existand pericolul de propagare la casa de locuit si o anexa gospodareasca, aflate in imediata apropiere.
In timp ce incerca sa salveze o bovina din adapostul de animale cuprins de flacari, proprietarul a suferit arsuri de gradul II si III, pe o suprafata de aproximativ 70% din corp. Barbatul, in varsta de 38 de ani, a fost transportat la Spitalul Judetean Suceava. Dupa ce a fost stabilizat, o ambulanta tip C de terapie intensiva mobila, incadrata cu medic, l-a transferat la Iasi, de unde a fost preluat de o aeronava SMURD, care l-a transportat la un spital specializat din municipiul Bucuresti.
Incendiul a fost lichidat la ora 0:55.
Au ars adapostul de animale pe o suprafata de 80 de metri patrati si circa trei tone de fan. In incendiu a pierit si bovina pe care proprietarul a incercat sa o scoata din foc.
Cauza probabila de izbucnire a incendiului a fost un trasnet direct.
Pompierii au salvat locuinta si anexa gospodareasca.
Purtator de cuvant Plt.adj. Alin GALEATA - 0747 051 950

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO