Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Buletin informativ - 26.07.2014
(26.07.2014)

Accident rutier pe raza localitatii Vatra Dornei
26.07.2014, ora anuntarii la 112 - 4:53

Sambata dimineata, la ora 4:53, dispeceratul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Bucovina” al judetului Suceava a fost anuntat prin numarul unic de urgenta 112 despre producerea unui accident rutier pe raza municipiului Vatra Dornei.
Un autoturism a intrat in coliziune frontala cu o cladire aflata pe str. Calea Transivaniei, de unde a ricosat pe calea ferata. Conducatorul auto a fost proiectat in afara autoturismului, la aproximativ doi metri, tot pe calea ferata.
Conductorul trenului Regio 4205, care circula pe ruta Vatra Dornei - Bistrita, a observat din timp autovehiculul si a oprit, inainte de intra in coliziune cu acesta. De altfel, conductorul a fost si cel care a anuntat evenimentul.
Soferul, Ioan C., in varsta de 33 de ani, inconstient si cu politraumatisme, a fost preluat de o ambulanta SAJ si transportat la spitalul din localitate.
Pompierii militari de la Detasamentul Vatra Dornei au luat masurile de siguranta specifice accidentelor rutiere, au deconectat bornele de la baterie si au verificat eventualele scurgeri de carburanti si lubrifianti. De asemenea, au indepartat autoturismul de pe calea ferata.
Circulatia feroviara a fost reluata dupa aproximativ 40 de minute de la anuntarea evenimentului.


Purtator de cuvant Plt.adj. Alin GALEATA - 0747 051 950

Link fotografii eveniment: http://we.tl/VJL1qbgiNA

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO