Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Buletin informativ - 06.08.2014
(06.08.2014)

Incendiu in orasul Vicovu de Sus
05.08.2014, ora anuntarii la 112 - 18:49

Marti seara, la ora 18:49, dispeceratul pompierilor militari suceveni a fost anuntat, prin numarul unic de urgenta 112, despre izbucnirea unui incendiu in orasul Vicovu de Sus.
La fata locului s-au deplasat trei autospeciale si o ambulanta SMURD cu echipaje de militari de la Garda de interventie din localitate si de la Detasamentul de pompieri Radauti, ajutati de lucratori de la Serviciile Voluntare pentru Situatii de Urgenta ale localitatilor Vicovu de Sus, Putna, Bilca si Galanesti.
La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta violent la gospodaria lui Vasile G. si la anexele gospodaresti apartinand lui Gica C., majoritatea constructiilor fiind din lemn, existand pericolul de propagare la mai multe case de locuit si anexe aflate in imediata apropiere.
Incendiul a fost lichidat in jurul orei 24.
Primului proprietar i-au ars adapostul de animale si depozitul de furaje, constructie corp comun, pe o suprafata de 100 de metri patrati, acoperisul casei pe 100 de metri patrati si acoperisul bucatariei de vara pe 50 de metri patrati. S-au degradat peretii si tavanele locuintei si bucatariei de vara pe o suprafata totala de 120 de metri patrati.
Celui de-al doilea proprietar i-au ars acoperisul comun al adapostului de animale si depozitului de furaje, pe o suprafata de 70 de metri patrati.
Cel mai probabil, incendiul a izbucnit din cauza unui trasnet direct.
Pompierii au salvat locuintele si anexele invecinate.
Din fericire, nu s-au inregistrat victime omenesti.Purtator de cuvant Plt.adj. Alin GALEATA - 0747 051 950

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO