Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Buletin informativ - 19.08.2014
(19.08.2014)

Incendiu in localitatea Plopeni
19.08.2014, ora anuntarii la 112 - 13:04

Marti, la ora 13:04, dispeceratul pompierilor militari suceveni a fost anuntat, prin numarul unic de urgenta 112, despre izbucnirea unui incendiu in satul Plopeni, orasul Salcea.
La fata locului s-au deplasat trei autospeciale cu echipaje de militari de la Detasamentul de pompieri Suceava, sprijinite de membrii Serviciilor Voluntare pentru Situatii de Urgenta ale localitatilor Salcea si Dumbraveni, cu cate o autospeciala.
Initial, anuntul pe 112 mentiona faptul ca arde o singura anexa, insa la sosirea pompierilor militari incendiul se manifesta la mai multe constructii apartinand de trei gospodarii, existand pericolul de propagare la case de locuit, anexe si un service auto.
Incendiul a fost lichidat la ora 15:45.
Au fost afectate gospodariile Mariei G. (adapost de animale si depozit de furaje pe o suprafata de 100 de metri patrati, acoperisurile a doua bucatarii de vara pe 9, respectiv 30 de metri patrati, 15 metri cubi lemn de foc, 3 tone de furaje, o tona de cereale si alte bunuri), Mihaelei C. (adapost de animale si depozit de furaje pe 80 de metri patrati, 2 tone de furaje si 2 metri cubi lemn de foc) si Laurei O. (astereala din lemn de la acoperisul casei de locuit P+1, pe o suprafata de 20 de metri patrati), precum si cladirea service-ului auto (izolatia din polistiren pe o suprafata de aproximativ 10 metri patrati), apartinand lui Sorin N.
Cel mai probabil, incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit produs la un conductor electric defect.
Pompierii militari au salvat trei case de locuit, anexe gospodaresti si cladirea service-ului auto.
Din fericire, nu s-au inregistrat victime omenesti.


Purtator de cuvant Plt.adj. Alin GALEATA - 0747 051 950

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO