Arhiva Comunicate
COMUNICAT

POMPIERI SUCEVENI - CASTIGATORI AI CUPEI „ODESSA”
(28.09.2014)

Doi pompieri suceveni - plt.maj. Sergiu Avasiloaei si plt.maj. Radu Iulian Cirnu, alaturi de inca opt colegi selectionati din cele 42 de inspectorate pentru situatii de urgenta din tara, sunt noii detinatori ai Cupei „Odessa”, castigata in cadrul unui concurs international al pompierilor militari, desfasurat in Varna (Bulgaria), in perioada 24-26 septembrie a.c.
La startul competitiei s-au prezentat noua echipaje, din patru tari, respectiv Bulgaria cu sase echipaje, Ucraina, Turcia si Romania cu cate un echipaj.
Probele concursului au fost aceleasi ca si cele de la nivel national, respectiv „Scara de fereastra”, „Pista cu obstacole pe 100 de metri”, „Stafeta 4x100 de metri” si „Realizarea dispozitivului de lupta la motopompa”.
Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta „Bucovina” al judetului Suceava i-a avut pe cei doi componenti in selectionata Romaniei, formata din cei mai valorosi sportivi pompieri romani, ale caror rezultate obtinute la competitia nationala de anul acesta, i-au recomandat sa ne reprezinte. Cei doi, au facut parte din lotul inspectoratului sucevean, care a castigat locul I pe tara la proba „Scara de fereastra”.
Lotul Romaniei a castigat trofeul pus in joc, reusind sa-i declaseze pe pompierii ucraineni, care sunt la acest moment vicecampioni mondiali. Sucevenii s-au remarcat la toate cele patru probe ale concursului, intorcandu-se acasa cu nu mai putin de cinci medalii - una de aur, trei de argint si una de bronz.
Ii felicitam pe colegii nostri si le uram succes pentru anul viitor, cand vor avea loc atat competitiile interne, cat si Campionatul Balcanic al Pompierilor.

Foto: http://we.tl/J7tANfWGNC

Persoana de contact:
Purtator de cuvant - plt.adj. Alin GALEATA (0747 051950)

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO