Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Incendiu in comuna Ciprian Porumbescu - 26.11.2014
(27.11.2014)

Ora anuntarii la 112 - 20:17

Militarii Detasamentului de pompieri Suceava, impreuna cu lucratorii Serviciului Voluntar pentru Situatii de Urgenta Ciprian Porumbescu, au intervenit cu trei autospeciale pentru localizarea si lichidarea unui incendiu, izbucnit la o locuinta din comuna Ciprian Porumbescu.
La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta la casa de locuit, iar martorii prezenti la fata locului declarau ca in interior s-ar putea afla o femeie si un copil.
Din pacate, dupa ce au fost localizate flacarile si pompierii au patruns in interiorul casei, au fost gasite cele doua trupuri neinsufletite - o femeie in varsta de 35 de ani si un baietel de doar 3 ani si patru luni.
Incendiul a fost lichidat la ora 22:20.
Casa a ars in proportie de 80%, fiind salvata o camera de 12 metri patrati,. Flacarile au mai distrus si bunurile aflate in interiorul incaperilor afectate, precum si acoperisul locuintei pe o suprafata de aproximativ 60 de metri patrati.
Cel mai probabil, incendiul a izbucnit prin efect termic, din cauza cosului de fum amplasat necorespunzator sau neprotejat termic fata de materialele combustibile.

imagini video: http://we.tl/gDIqovgffd

plt.adj. Alin Galeata
purtator de cuvant ISU Suceava
0747051950

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO