Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Pompierii militari suceveni - activitati prilejuite de Ziua Nationala a Romaniei
(28.11.2014)

Vineri, 28 noiembrie a.c., premergator evenimentelor care se vor desfasura de Ziua Nationala a Romaniei, la sediul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Bucovina” al judetului Suceava, au fost avansati in gradul urmator inaintea expirarii stagiului minim 187 de militari din toate subunitatile din judet, pentru rezultatele exceptionale in indeplinirea atributiilor specifice.
Astfel, in temeiul Ordinului ministrului Afacerilor Interne si al inspectorului general al I.G.S.U., inspectorul sef, generalul de brigada dr. Ion Burlui, a oferit tresele pentru 185 de subofiteri si doi maistri militari, care au fost avansati la gradul de plutonier adjutant-sef - 7 militari, la plutonier adjutant - 3 militari, la plutonier major - 176 militari si la gradul de plutonier - 1 militar. Cei doi maistri militari au fost avansati in gradul de maistru militar principal, respectiv maistru militar clasa I.
Tot in acest cadru festiv, seful pompierilor suceveni a conferit/acordat, pentru 14 pompieri militari, Plachete onorifice, Embleme de Merit, Distinctii de serviciu-insigne simbol si Insigne onorifice, pentru rezultatele obtinute. De asemenea, dr. Tiberius Bradatan, director medical al Spitalului Judetean Suceava, si dr. Liviu Cirlan, medic sef UPU-SMURD, au primit Emblema de Merit „Partener pentru ordine si siguranta publica” clasa a III-a.

***
Luni, 1 decembrie a.c., cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, pe langa misiunile specifice, militarii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Bucovina” al judetului Suceava vor participa cu efective si tehnica de interventie in cadrul ceremoniilor militare ce se vor desfasura in zonele de competenta ale pompierilor suceveni.
In total, in subunitatile din judet din localitatile Suceava, Radauti, Falticeni, Vatra Dornei, Campulung Moldovenesc, Gura Humorului, Siret, Vicovu de Sus si Solca, vor fi prezenti aproximativ 200 de ofiteri si subofiteri, cu 12 autospeciale (dintre care autospeciale de stins incendii, autospeciale de prima interventie si comanda, autospeciala pentru descarcerare grea, autoscara mecanica, autospeciala CBRN , ambulante SMURD si barci pneumatice).
De asemenea, Corala Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, impreuna cu cea a Protopopiatului II Suceava, va interpreta Imnul de Stat al Romaniei, dar si cantece patriotice si de catanie, atat in deschiderea paradei militare din municipiul Suceava, cat si la final, atunci cand 100 de pompieri militari si jandarmi se vor retrage, defiland cu torte. Plutoanele de militari se vor deplasa pe traseul - esplanada Casei Culturii, Palatul Administrativ, magazin „Bucovina”, Policlinica Municipala, Stadion „Areni”, sediu pompieri militari.
Prin activitatea desfasurata, cadrele inspectoratului pentru situatii de urgenta sucevean isi aduc aportul ostasesc la evocarea momentelor de glorie ale poporului si armatei romane.

LA MULTI ANI ROMANIA!
LA MULTI ANI ROMANILOR DE PRETUTINDENI!


PENTRU IMAGINI acesati link-urile de mai jos:

www.pompierisv.ro/imagini/Avansari ISU SV 28112014.mpeg

www.pompierisv.ro/imagini/DSC_0061.jpg

www.pompierisv.ro/imagini/DSC_0071.jpg

www.pompierisv.ro/imagini/DSC_0092.jpg

www.pompierisv.ro/imagini/DSC_0097.jpg

www.pompierisv.ro/imagini/DSC_0108.jpg

www.pompierisv.ro/imagini/DSC_0110.jpg

www.pompierisv.ro/imagini/DSC_0114.jpg

www.pompierisv.ro/imagini/DSC_0117.jpg

www.pompierisv.ro/imagini/DSC_0121.jpg

www.pompierisv.ro/imagini/DSC_0124.jpgPurtator de cuvant - plt.adj. Alin GALEATA - 0747 051950

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO