Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Buletin informativ - 24.02.2015
(24.02.2015)

Incendiu in comuna Mitocu Dragomirnei
24.02.2015, ora anuntarii la 112 - 1:48

Militarii Detasamentului de pompieri Suceava au intervenit cu patru autospeciale pentru localizarea si lichidarea unui incendiu izbucnit la gospodaria lui Victor G., din comuna Mitocu Dragomirnei.
Din cauza orei tarzii, incendiul a fost observat si anuntat cu intarziere, iar la sosirea echipajelor, ardeau violent casa de locuit si anexele gospodaresti, existand pericolul de propagare a focului la doua proprietati invecinate.
Au ars acoperisul si planseul casei pe o suprafata de 100 de metri patrati, anexele gospodaresti pe o suprafata totala de 50 de metri patrati, mobilier, aparatura electronica si electrocasnica, bunuri de uz casnic, circa patru metri cubi lemn de foc si 14 metri cubi lemn pentru constructii.
Flacarile au degradat si izolatia termica la doua case invecinate, pe suprafete de aproximativ 20 de metri patrati si, respectiv, 45 de metri patrati. La ultima locatie au mai fost afectate si trei geamuri termopan.
Cauza probabila de izbucnire a incendiului a fost efectul termic produs de cosul de evacuare a fumului, neizolat corespunzator fata de materialele combustibile.
Fortele de interventie au lichidat incendiul la ora 6:15 si au salvat cele doua gospodarii invecinate.Purtator de cuvant - plt.adj. Alin GALEATA - 0747 051950

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO