Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Ziua Portilor Deschise
(27.02.2015)

Astazi, 27 februarie a.c., premergator sarbatoririi Zilei Protectiei Civile din Romania - 28 februarie, pompierii militari suceveni au organizat „Ziua Portilor Deschise”, atat la sediul inspectoratului din municipiul Suceava, str. Universitatii nr.14, cat si la sediile subunitatilor din judet - Falticeni, Radauti, Campulung Moldovenesc, Vatra Dornei, Gura Humorului, Solca, Siret si Vicovu de Sus.
Mii de vizitatori, in special copii, dar si adulti, au trecut pragul portilor deschise, unde le-au fost prezentate mijloacele de prima interventie in caz de situatii de protectie civila si modul de folosire a acestora. De asemenea, oaspetii au fost informati privind riscurile potential generatoare de situatii de urgenta de la nivelul judetului si despre regulile de comportare in situatii de urgenta.
Cei mici, impreuna cu cei mari, s-au bucurat de prezenta si de prestatia lui Olly, cainele salvator, care a incantat asistenta cu demonstratiile sale, de exercitiile demonstrative ale pompierilor militari, dar si de tehnica de interventie folosita in diferite situatii de urgenta.
Tot astazi, la sediul inspectoratului pentru situatii de urgenta sucevean, a avut loc si prezentarea celor mai noi achizitii din dotarea pompierilor militari - autospeciala multifunctionala cu capabilitati de autofreza de zapada si autospeciala pentru transport personal si victime multiple.

imagini: www.pompierisv.ro/imagini/ZiuaProtectieiCivile.rar
documentatie tehnica Euronest: www.pompierisv.ro/imagini/autofrezaetco.rar


Purtator de cuvant - plt.adj. Alin GALEATA - 0747 051950

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO