Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Buletin informativ - 27.02.2015
(27.02.2015)

Incendiu in municipiul Suceava
27.02.2015, ora anuntarii la 112 - 14:17

Militarii Detasamentului de pompieri Suceava au intervenit cu patru autospeciale si o ambulanta SMURD pentru localizarea si lichidarea unui incendiu izbucnit la un atelier de confectionat mobila din PAL, in zona industriala a municipiului Suceava. La fata locului s-a deplasat si Grupa operativa a Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Suceava.
La sosirea echipajelor, ardea parterul cladirii atelierului (Parter-300mp + Demisol-450mp), existand pericolul de propagare la constructiile din imediata vecinatate, unele lipite de obiectivul care ardea.
Au ars aproximativ 300 de metri patrati din parterul cladirii si materialele depozitate in interior, respectiv PAL, cherestea, elemente de mobilier si un circular. Din fericire, incendiul a fost localizat la timp, inainte ca flacarile sa se propage la constructiile invecinate (depozite, cladiri de birouri si alte obiective).
Cauza probabila de izbucnire a incendiului a fost cosul de fum al unei sobe fara acumulare de caldura, neprotejat corespunzator fata de materialele combustibile.
La ora transmiterii acestor informatii, pompierii militari lucrau pentru lichidarea ultimelor focare.

Imagini: www.pompierisv.ro/imagini/IncendiuAtelierMobilaSuceava27.02.2015.rar

Purtator de cuvant - plt.adj. Alin GALEATA - 0747 051950

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO