Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Buletin informativ - 04.03.2015
(04.03.2015)

Incendiu in municipiul Suceava
04.03.2015, ora anuntarii la 112 - 10:17

Militarii Detasamentului de pompieri Suceava au intervenit cu o autospeciala si o ambulanta SMURD pentru localizarea si lichidarea unui incendiu izbucnit intr-un apartament de la parterul unui bloc de locuit, de pe strada Gheorghe Doja, din municipiul Suceava.
La sosirea echipajelor, se degaja fum gros pe sub usa apartamentului, iar locuinta era incuiata si toate geamurile inchise. Pentru a patrunde in interior, pompierii militari au fost nevoiti sa sparga geamul de la bucatarie. Din fericire, nu se afla nimeni in casa, iar incendiul se manifesta intr-o camera de locuit.
Au ars hartii si textile depozitate intr-un dulap, obiectul de mobilier pe interior si materiale textile depozitate pe acesta. Fumul degajat a degradat peretii interiori ai imobilului.
Cauza probabila de izbucnire a flacarilor a fost folosirea intentionata a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.
Pompierii militari au lichidat focul la ora 11:10 si au salvat apartamentul.Purtator de cuvant - plt.adj. Alin GALEATA - 0747 051950

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO