Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Buletin informativ - 05.03.2015
(05.03.2015)

Incendiu in orasul Milisauti
05.03.2015, ora anuntarii la 112 - 11:01

Militarii Detasamentului de pompieri Radauti, impreuna cu lucratorii Serviciului Voluntar pentru Situatii de Urgenta Milisauti, au intervenit cu patru autospeciale si o ambulanta SMURD pentru localizarea si lichidarea unui incendiu izbucnit la gospodaria lui Vasile P., din orasul Milisauti.
La sosirea echipajelor, ardeau acoperisul si mansarda casei (P+1, construita din lemn, cu invelitoare din sindrila). De asemenea, flacarile se manifestau si la acoperisul bucatariei de vara si amenintau restul anexelor gospodaresti si locuintele invecinate.
Au ars acoperisul casei pe o suprafata de 150 de metri patrati, mansarda locuintei pe aproximativ 50 de metri patrati, acoperisul bucatariei de vara pe 50 de metri patrati si alte bunuri. Flacarile au degradat planseul si peretii locuintei pe circa 50 de metri patrati.
Cauza probabila de izbucnire a incendiului a fost efectul termic produs de cosul de evacuare a fumului, neizolat corespunzator fata de materialele combustibile.
Pompierii militari au lichidat focul la ora 12:00 si au salvat restul casei de locuit, anexele gospodaresti, precum si constructiile invecinate.Purtator de cuvant - plt.adj. Alin GALEATA - 0747 051950

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO