Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Comunicat de presa - 08.03.2015
(08.03.2015)

8 Martie - Misiune speciala

Astazi, 8 martie a.c., ca in fiecare an la aceasta data, atentia pompierilor militari suceveni s-a indreptat cu recunostinta spre FEMEIA de langa ei, fie ea sotie, fiica, mama ori colega alaturi de care isi desfasoara activitatea profesionala, zi de zi.
Pompierii paramedici SMURD au „intervenit” in Unitatea de Primire Urgente a Spitalului Judetean „Sf. Ioan Cel Nou” din Suceava, unde au oferit atat personalului medical feminin, cat si pacientelor, cate o floare, un zambet si o urare pentru o primavara frumoasa.
Militarii nu le-au uitat nici pe colegele de serviciu, care, cu ambitia, seriozitatea si profesionalismul dovedite in indeplinirea obiectivelor nobilei profesii pentru care au optat, si-au castigat simpatia si increderea coechipierilor lor barbati. Cu forta, constiinciozitatea si perseverenta care le caracterizeaza, colegele noastre au reusit cu succes sa imbine cu delicatete, rigorile impuse de institutia militara, cu abilitatile personale novatoare.
De ziua lor, dorim sa le multumim tuturor femeilor pentru tot ceea ce inseamna ele pentru noi si sa le transmitem recunostinta noastra si urarile de sanatate, implinire si un calduros La Multi Ani!

IMAGINI: www.pompierisv.ro/imagini/foto8martie2015.rar
www.pompierisv.ro/imagini/8Martie2015.mpeg


Purtator de cuvant - plt.adj. Alin GALEATA - 0747 051950

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO