Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Buletin informativ - 18.03.2015
(18.03.2015)

Accident rutier pe raza comunei Scheia - DN17
18.03.2015, ora anuntarii la 112 - 09:25

Militarii Detasamentului de pompieri Suceava au intervenit, cu doua autospeciale pentru descarcerare si o ambulanta SMURD, in urma unui accident rutier produs pe raza comunei Scheia, pe DN17. In sprijinul pompierilor militari au sosit trei ambulante ale S.A.J. si echipaje de politisti.
La fata locului, au fost identificate doua autovehicule, un cap tractor si un autoturism, care in urma coliziunii au iesit in afara partii carosabile. In momentul accidentului, in autoturism se aflau patru persoane, doua dintre acestea, un barbat de 40 de ani si o femeie in varsta de 57 de ani, fiind gasite incarcerate de catre echipajele de salvare.
Militarii au luat masurile specifice in cazul producerii accidentelor rutier - au balizat zona, au verificat eventualele scurgeri de lichide inflamabile si au deconectat bornele de la bateriile de acumulatori. Concomitent, s-a creat accesul catre victimele incarcerate, prin decopertarea cupolei autoturismului cu accesoriile din dotare. Dupa ce au fost examinati si stabilizati de catre medicul sosit la fata locului, ranitii au fost extrasi de catre pompieri si apoi predati echipajelor de paramedici si personalului medical de pe autosanitarele S.A.J., pentru manevre medicale aprofundate. Soferul autotrenului a refuzat transportul la o unitatea spitaliceasca. Toti cei patru ocupanti ai autoturismului au fost transportati la Unitatea de Primire Urgente a Spitalului Judetean Suceava. Acestia erau constienti si cooperau cu cadrele medicale.
Pe timpul interventiei, circulatia din zona a fost intrerupta pe un singur sens de mers, pentru aproximativ o ora.

Imagini foto/video: http://we.tl/rku4hzaxP3

Purtator de cuvant - plt.adj. Alin GALEATA - 0747 051950

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO