Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Buletin informativ - 24.03.2015
(24.03.2015)

Incendiu in localitatea Bobeica
23.03.2015, ora anuntarii la 112 - 22:41

Militarii Detasamentului de pompieri Campulung Moldovenesc, impreuna cu lucratorii Serviciului Voluntar pentru Situatii de Urgenta Izvoarele Sucevei, au intervenit cu trei autospeciale pentru localizarea si lichidarea unui incendiu izbucnit la un atelier de tamplarie, ce apartine lui Gheorghe B., din satul Bobeica, comuna Izvoarele Sucevei.
La sosirea echipajelor, ardea cladirea atelierului, construita din lemn, cu invelitoare din carton tip „onduline”, existand pericolul de propagare la casele si anexele gospodaresti din imediata apropiere.
Incendiul a fost lichidat la ora 1:25.
Au ars atelierul de tamplarie pe o suprafata de aproximativ 200 de metri patrati, circa 20 de metri cubi lemn stratificat folosit pentru a confectiona mobilier, instalatia electrica, 50 de metri liniari de cablu telefonic, o lampa de iluminat public, tamplarie din PVC si alte bunuri. Flacarile au degradat mai multe scule si utilaje folosite in procesul de prelucrare a lemnului.
Cauza probabila de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, produs de un conductor electric defect.
Din fericire, nu s-au inregistrat victime omenesti, iar pompierii au salvat locuintele si anexele invecinate.

Incendiu in localitatea Milisauti
24.03.2015, ora anuntarii la 112 - 00:07

Militarii Detasamentului de pompieri Radauti, impreuna cu lucratorii Serviciului Voluntar pentru Situatii de Urgenta Milisauti, au intervenit cu trei autospeciale pentru localizarea si lichidarea unui incendiu izbucnit la magazia unui atelier mecanic, ce apartine unei societati comerciale, din orasul Milisauti.
La sosirea echipajelor, ardea cu flacara deschisa magazia atelierului, pe o suprafata de aproximativ 30 de metri patrati, existand pericolul de propagare la intregul atelier, constructie P+M.
Incendiul a fost lichidat la ora 1:05.
Au ars documente de arhiva, deseuri de hartie si doua geamuri din PVC. Flacarile au degradat o alta parte din arhiva, un hidrofor, piese de schimb si tencuiala peretilor pe o suprafata de aproximativ 40 de metri patrati.
Cauza probabila de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un aparat electric pentru incalzit lasat sub tensiune.
Nu s-au inregistrat victime, iar pompierii au salvat atelierul mecanic si sala de mese situata la mansarda constructiei.

Purtator de cuvant - plt.adj. Alin GALEATA - 0747 051950

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO