Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Comunicat de presa - 27.03.2015
(27.03.2015)

Pompierii sustin Campania „ORA PAMANTULUI”


Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta se raliaza, si in acest an, Campaniei „ORA PAMANTULUI”, actiune voluntara de mediu, sustinuta pe intreg Mapamondul, in ultima sambata a lunii martie.
Pentru promovarea mesajului de responsabilizare sociala in ceea ce priveste economisirea energiei si reducerea poluarii mediului inconjurator generata de activitatea umana, sambata - 28 martie a.c., pompierii salvatori din toata tara vor stinge luminile unitatilor in care isi desfasoara activitatea, in intervalul orar 20.30 - 21.30, fara ca acest lucru sa afecteze operativitatea si eficienta misiunilor specifice.

*
*
*

Info background:

La nivel mondial, in tabloul actiunilor de constientizare asupra problemelor mediului inconjurator generate de activitatea umana, aceasta campanie se remarca inca din 2010, reusind sa atraga circa 1 miliard 300 milioane de persoane, din peste 100 de tari.

In Romania, unele dintre cele mai importante institutii au raspuns acestui eveniment, dupa exemplul oferit de cladirile emblematice ale lumii care au luat parte la strigatul vietii impotriva pericolelor generate de incalzirea globala.

Astfel, oameni, organizatii, companii si institutii din toata tara marcheaza ORA PAMANTULUI, moment in care, prin simplul gest de stingere a luminilor, contribuie la schimbarea atitudinii de relationare cu mediul.

Respectul fata de locul in care traim si responsabilizarea fiecaruia dintre noi constituie elemente definitorii pentru asigurarea unui mediu sanatos, propice dezvoltarii.

www.ora-pamantului.ro

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO