Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Pompierii militari suceveni - o altfel de misiune
(08.05.2015)


Joi, 7 mai a.c., a avut loc prima editie a Festivalului - Concurs Coral „Cantecul National Romanesc”, care s-a desfasurat in sala cinematografului „Unirea”, din municipiul Botosani.
La acest concurs s-a inscris si Corala „Strajerii” a Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Bucovina” al judetului Suceava, alaturi de alte 18 formatii de muzica patriotica.
Desi au mai urcat pe scene la diferite evenimente publice desfasurate cu diverse ocazii in judetul Suceava, pentru pompierii militari a fost prima data cand au participat la un concurs organizat la acest nivel.
Presedintele juriului, binecunoscutul artist popular Grigore Lese, a apreciat originalitatea si prestatia militarilor, pe care le-a rasplatit, acordandu-le locul I. Mai mult, le-a promis ca ii va invita in luna decembrie a anului curent, sa cante alaturi de domnia sa la „Sarbatoarea cantecului romanesc de catanie”, eveniment ce se va desfasura la Sala Palatului din Bucuresti.
Corala „Strajerii” a pompierilor militari suceveni este formata din 21 de membri, coordonati de preotul militar Ovidiu Iacob si sub bagheta dirijorului pr. Doru Budeanu.


Purtator de cuvant - plt.adj. Alin GALEATA - 0747 051950

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO