Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Buletin informativ - 26.05.2015
(26.05.2015)

Incendiu in localitatea Corocaiesti
25.05.2015, ora anuntarii la 112 - 13:21

Pompierii militari de la Detasamentul Suceava, impreuna cu lucratori ai Serviciului Voluntar pentru Situatii de Urgenta Fantanele, au intervenit cu trei autospeciale pentru localizarea si lichidarea unui incendiu izbucnit in satul Corocaiesti, comuna Veresti.
Initial, s-a anuntat ca arde o anexa gospodareasca, insa la sosirea echipajelor, incendiul se manifesta la mai multe constructii din doua gospodarii, existand pericolul de propagare la trei case de locuit. Majoritatea cladirilor erau construite din lemn, cu invelitoare din azbociment, si cu distante mici intre ele, ceea ce a favorizat propagarea rapida a flacarilor.
Incendiul a fost lichidat la ora 18:00.
Primului proprietar, Mircea S., i-au ars sura, adapostul de animale si bucataria de vara, constructie corp comun, pe o suprafata de 80 de metri patrati. Au mai ars 4 tone de furaje, 7 metri cubi lemn de foc, bunuri de uz casnic si altele. In incendiu au pierit un vitel si 12 pasari de curte.
La al doilea proprietar, Eugenia D., au ars sura si adapostul de animale, corp comun, pe 60 de metri patrati, si s-au degradat elemente de tamplarie si alte bunuri.
Cauza probabila de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un cablu electric defect.
Din fericire, nu s-au inregistrat victime omenesti, iar pompierii au salvat cele trei locuinte.Purtator de cuvant - plt.adj. Alin GALEATA - 0747 051950

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO