Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Buletin informativ - 27.05.2015
(27.05.2015)

Incendiu in comuna Voitinel
26.05.2015, ora anuntarii la 112 - 16:05


Militari de la Garda de Interventie Vicovu de Sus si de la Detasamentul de Pompieri Radauti, ajutati de lucratori ai Serviciilor Voluntare pentru Situatii de Urgenta din localitatile Voitinel si Galanesti, au intervenit cu cinci autospeciale pentru localizarea si lichidarea unui incendiu izbucnit la gospodaria lui Damian C., din comuna Voitinel.
La sosirea pompierilor, flacarile se manifestau violent la mai multe anexe gospodaresti, majoritatea constructii din lemn, existand pericolul de propagare la casa de locuit si la o gospodarie aflata in imediata apropiere.
Incendiul a fost lichidat la ora 18:20.
Au ars adapostul de animale, magazia de lemne si depozitul de furaje, constructie corp comun, pe o suprafata totala de aproximativ 100 de metri patrati, bucataria de vara pe 50 de metri patrati, un autoturism, 5 metri steri lemn de foc si circa 3 tone de fan. Focul a degradat aparatura electrica si electrocasnica.
Cauza probabila de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un cablu electric defect sau neizolat corespunzator.
Din fericire, nu s-au inregistrat victime omenesti, iar fortele de interventie au salvat patru bovine, casa de locuit a proprietarului, precum si gospodaria invecinata.Purtator de cuvant - plt.adj. Alin GALEATA - 0747 051950

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO