Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Buletin informativ - 14.06.2015
(14.06.2015)

Incendiu in comuna Baia
13.06.2015, ora anuntarii la 112 - 11:46

Militarii Detasamentului de Pompieri Falticeni si lucratorii Serviciului Voluntar pentru Situatii de Urgenta Baia au intervenit cu trei autospeciale pentru localizarea si lichidarea unui incendiu izbucnit la gospodaria lui Ioan B., din comuna Baia.
La sosirea echipajelor, focul se manifesta violent la casa de locuit si la adapostul de animale, existand pericolul de propagare la gospodaria invecinata. Sinistrul a fost observat si anuntat cu intarziere, deoarece proprietarul era plecat la munci agricole. De asemenea, flacarile s-au dezvoltat cu rapiditate si din cauza materialelor combustibile, respectiv a constructiilor majoritare din lemn, cu invelitori din azbest.
Incendiul a fost lichidat la ora 14:02 si au ars acoperisul casei pe o suprafata de 96 de metri patrati, acoperisul si interiorul adapostului de animale pe 60 de metri patrati, circa 3.000 kilograme furaje, 800 kilograme de ovaz, bunuri casnice, tamplarie din lemn si altele. Flacarile au degradat planseul si peretii portanti ai casei.
Cauza probabila de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit produs la un cablu electric defect, aflat in podul adapostului de animale.
Din fericire, nu s-au inregistrat victime omenesti, iar pompierii militari au salvat gospodaria invecinata.


Purtator de cuvant - plt.adj. Alin GALEATA - 0747 051950

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO