Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Comunicat de presa - 14.06.2015
(14.06.2015)

Finala judeteana a Concursurilor
Serviciilor Voluntare si Private pentru Situatii de Urgenta

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta „Bucovina” al judetului Suceava si Primaria comunei Cornu Luncii au organizat sambata, 13 iunie a.c., incepand cu ora 9.00, la Baza Sortiva din Cornu Luncii, etapa judeteana a concursurilor Serviciilor Voluntare si Private pentru Situatii de Urgenta.
La start s-au prezentat cele mai bune cinci echipe de voluntari din judet, calificate in aceasta etapa in urma intrecerilor zonale, respectiv S.V.S.U. Cornu Luncii, S.V.S.U. Dumbraveni, S.V.S.U. Brodina, S.V.S.U. Vatra Moldovitei si S.V.S.U. Dolhasca.
Inainte de inceperea competitiei, conducerea Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Bucovina” al judetului Suceava a transmis un mesaj de condoleante familiei indurerate si colegilor celui care a fost Vasile Beraru, seful Serviciului Voluntar pentru Situatii de Urgenta al comunei Boroaia, care a decedat in data de 9 iunie a.c., in urma unui accident nefericit. La finalul expunerii, s-a tinut un moment de reculegere, de catre toti cei prezenti la fata locului, in memoria celui care a contribuit la salvarea vietilor oamenilor si a bunurilor materiale din localitatea de bastina dar si din cele invecinate, prin nobila misiune din domeniul situatiilor de urgenta.
Dupa desfasurarea probelor de concurs - pista cu obstacole pe 100 de metri, stafeta 4 x 100 de metri si dispozitivul de interventie, locul I a fost ocupat de echipajul din comuna Brodina, locul II a revenit gazdelor, echipajul comunei Cornu Luncii, iar pe locul III s-a situat echipajul comunei Dolhasca.
La Serviciile Private pentru Situatii de Urgenta, locul I a fost adjudecat de reprezentantii S.C. Egger Romania S.R.L. Radauti, care impreuna cu echipajul S.V.S.U. Brodina, s-au calificat la etapa interjudeteana, ce se va desfasura in perioada 13-15 iulie a.c., in municipiul Suceava, pe stadionul „Areni”.

Imagini: http://we.tl/RSAdRO4vsC


Purtator de cuvant - plt.adj. Alin GALEATA - 0747 051950

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO