Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Buletin informativ - 15.06.2015
(15.06.2015)

Incendiu in localitatea Manastirea Humorului
14.06.2015, ora anuntarii la 112 - 16:19

Militari de la subunitatile Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Bucovina” al judetului Suceava din Gura Humorului, Campulung Moldovenesc si Suceava, au intervenit cu cinci autospeciale si o motopompa pentru localizarea si lichidarea unui incendiu izbucnit la gospodaria lui Simion J., din comuna Manastirea Humorului.
La sosirea echipajelor, focul se manifesta violent la anexele gospodaresti, constructii din lemn, cu invelitori din azbest si dranita, existand pericolul de propagare la casa de locuit si la gospodaria invecinata. Salvatorii au reusit sa scoata un cal din adapostul de animale, inainte ca acesta sa fie inghitit de foc.
Incendiul a fost lichidat la ora 19:12 si au ars adapostul de animale pe o suprafata de 200 de metri patrati, magazia de unelte si utilaje agricole pe 160 de metri patrati, o magazie si un atelier, constructie corp comun, pe 80 de metri patrati si circa o tona de fan. Flacarile au degradat mai multe bunuri, respectiv un plug, o cositoare, un tractor, un scuter si doua drujbe.
Cauza probabila de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un conductor electric defect sau neizolat corespunzator.
Din fericire, nu s-au inregistrat victime omenesti, iar pompierii militari au salvat casa proprietarului si gospodaria invecinata.


Purtator de cuvant - plt.adj. Alin GALEATA - 0747 051950

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO