Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Buletin informativ - 21.06.2016
(21.06.2015)

Incendiu in localitatea Mitocu Dragomirnei
20.06.2015, ora anuntarii la 112 - 3:37

Militarii Detasamentului de Pompieri Suceava, impreuna cu lucratorii Serviciului Voluntar pentru Situatii de Urgenta Mitocu Dragomirnei, au intervenit cu trei autospeciale pentru localizarea si lichidarea unui incendiu izbucnit la gospodaria Elenei M., din comuna Mitocu-Dragomirnei.
La sosirea echipajelor, focul se manifesta la acoperisul casei de locuit si in interiorul unei camere, precum si la o anexa gospodareasca, existand pericolul de propagare la intreaga locuinta.
Incendiul a fost lichidat la ora 5:45 si au ars acoperisul casei de locuit pe o suprafata de 80 de metri patrati, materiale textile si obiecte electronice si electrocanice din interiorul camerei, anexa gospodareasca pe o suprafata de 6 metri patrati, tamplarie din lemn si circa 8 metri cubi lemn de foc.
Din primele cercetari, incendiul a izbucnit, cel mai probabil, de la o lumanare lasata aprinsa si nesupravegheata.
Din fericire, nu s-au inregistrat victime omenesti, iar pompierii militari au salvat restul casei de locuit.
Incendiu in localitatea Arbore
21.06.2015, ora anuntarii la 112 - 0:00

Militari de la Garda de Interventie Solca si de la Detasamentul de Pompieri Radauti, impreuna cu lucratorii Serviciilor Voluntare pentru Situatii de Urgenta din localitatile Iaslovat si Cajvana, au intervenit cu cinci autospeciale pentru localizarea si lichidarea unui incendiu izbucnit la gospodaria lui Vasile V., din comuna Arbore.
La sosirea echipajelor, focul se manifesta violent la acoperisul comun al casei de locuit si al bucatariei de vara, precum si la anexele gospodaresti, constructii din lemn, cu invelitori din sindrila, existand pericolul de propagare la gospodaria invecinata.
Incendiul a fost lichidat la ora 5:25 si au ars acoperisul casei de locuit si al bucatariei de vara pe o suprafata de 80 de metri patrati, depozitul de furaje, adapostul de animale si o magazie de lemne, corp comun, pe o suprafata totala de 140 de metri patrati, circa 3 tone cereale, 4 metri cubi cherestea, 3 metri cubi lemn de foc si bunuri casnice. Flacarile au degradat peretii portanti ai locuintei, precum si o tona de cereale, un metru cub cherestea si doi metri cubi lemn de foc.
Din primele cercetari, incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircuit produs la un conductor electric neizolat corespunzator.
Din fericire, nu s-au inregistrat victime omenesti, iar pompierii militari au salvat gospodaria invecinata.

Purtator de cuvant - plt.adj. Alin GALEATA - 0747 051950

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO