Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Comunicat de presa - punct de lucru Poiana Stampei
(02.07.2015)

In data de 01 iulie 2015, in prezenta reprezentantilor Institutiei Prefectului, ai Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Bucovina” al Judetului Suceava si ai administratiei publice locale, s-a deschis in localitatea Poiana Stampei un punct de lucru al detasamentului de pompieri Vatra Dornei.
Punctul de lucru acopera din punct de vedere operativ un raion de interventie care cicumscrie comunele Poiana Stampei si Cosna, precum si localitatea Dealu Floreni ce apartine comunei Dorna Candrenilor.
Spatiile necesare desfasurarii activitatilor specifice au fost puse la dispozitie, cu titlu gratuit, de catre primaria Poiana Stampei.
Punctul de lucru este inzestrat cu o autospeciala de stins incendii si cu o ambulanta SMURD tip B, incadrata cu un echipaj de prim ajutor. Autospeciala de stins incendii are in dotare si echipamente pentru actiuni de descarcerare.
Prin deschiderea acestui punct de lucru se reduce timpul de raspuns la accidentele rutiere produse pe DN 17 - in ceea ce priveste asistenta medicala de urgenta si descarcerarea, precum si interventia rapida si eficienta la incendiile de padure din aceasta zona.

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO