Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Comunicat de presa - 15.07.2015
(15.07.2015)

CONCURSURILE PROFESIONALE ALE SERVICIILOR VOLUNTARE SI PRIVATE
PENTRU SITUATII DE URGENTA – ETAPA INTERJUDETEANA

In perioada 14-15 iulie a.c., pe Stadionul „Areni” din municipiul Suceava, s-a desfasurat etapa interjudeteana a Concursurilor Profesionale ale Serviciilor Voluntare si Private pentru Situatii de Urgenta.
La startul competitiei, organizata de Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta „Bucovina” al judetului Suceava, s-au prezentat Serviciile Voluntare pentru Situatii de Urgenta ale localitatilor Brodina (Suceava), Bucecea (Botosani), Rebricea (Neamt), Tasca (Neamt), Targu Ocna (Bacau) si Lespezi (Iasi). Serviciile Private pentru Situatii de Urgenta au fost reprezentate de Egger Romania SRL Radauti-Suceava, Modern Calor Botosani, Rulmenti Barlad-Vaslui, Gapro Co Chemicals Savinesti-Neamt si Veolia Energie Iasi.
Pe timpul desfasurarii probelor de concurs - pista cu obstacole pe 100 de metri, stafeta 4 x 100 de metri si dispozitivul de interventie, parcurse intr-o atmosfera de competitivitate ridicata si fairplay desavarsit, membrii echipelor participante au dat dovada de dibacie, implicare si profesionalism.
La finalul celor trei probe, locul I la Serviciile Voluntare pentru Situatii de Urgenta a fost adjudecat de echipajul comunei sucevene Brodina, iar la Serviciile Private pentru Situatii de Urgenta primii au fost cei de la Gapro Co Chemicals Savinesti-Neamt.
Concursurile s-au incheiat cu festivitatea de premiere, iar inspectorul sef al pompierilor militari suceveni, generalul de brigada Ion Burlui, a inmanat medalii si diplome echipelor care au urcat pe podium.
Conducerea si cadrele Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Bucovina” al judetului Suceava transmit pe aceasta cale felicitari tuturor participantilor, pentru prestatia avuta pe timpul desfasurarii competitiei si pentru spiritul de fairplay de care au dat dovada, si ureaza succes castigatorilor locului I, calificati pentru faza nationala a concursurilor, ce se va desfasura in perioada 10-12 august a.c., in municipiul Iasi.
Imagini: http://we.tl/hFlhXbgssi
Purtator de cuvant - plt.adj. Alin GALEATA - 0747 051950

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO