Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Buletin informativ - 24.07.2015
(24.07.2015)

Incendiu in localitatea Horodnic de Jos
23.07.2015, ora anuntarii la 112 - 13:31

Militarii Detasamentului de Pompieri Radauti, impreuna cu lucratorii Serviciilor Voluntare pentru Situatii de Urgenta ale localitatilor Horodnic de Jos si Horodnic de Sus, au intervenit cu cinci autospeciale pentru localizarea si lichidarea unui incendiu izbucnit la gospodaria lui Constantin O., din comuna Horodnic de Jos.
La sosirea echipajelor, ardeau violent anexele gospodaresti, constructii corp comun, , existand pericolul de propagare la casa de locuit.
Incendiul a fost lichidat la ora 16:15.
Au ars adapostul de animale, depozitul de furaje si bucataria de vara pe o suprafata totala de aproximativ 220 de metri patrati, circa 10 metri cubi lemn de foc, tamplarie din PVC, obiecte de mobilier si articole textile. S-au degradat aproximativ 20 de metri patrati din lambriul casei, precum si alte bunuri.
Cauza probabila de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric generat de un cablu electric defect.
Din fericire, nu s-au inregistrat victime omenesti, iar pompierii au salvat locuinta proprietarului.

Incendiu in municipiul Suceava
24.07.2015, ora anuntarii la 112 - 2:46

Militarii Detasamentului de Pompieri Suceava au intervenit cu o autospeciala pentru localizarea si lichidarea unui incendiu izbucnit la o biserica, situata pe str. Armeneasca din municipiul resedinta de judet.
La sosirea echipajului, ardea usa de la intrarea laterala, existand pericolul de propagare la intreaga constructie.
Incendiul a fost lichidat la ora 3:35 si a ars usa din lemn si s-au degradat un tablou electric si zugraveala interioara din zona altarului bisericii.
Cauza probabila de izbucnire a incendiului a fost folosirea intentionata a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.
Nu s-au inregistrat victime omenesti, iar pompierii militari au salvat cladirea bisericii.


Purtator de cuvant - plt.adj. Alin GALEATA - 0747 051950

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO