Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Buletin informativ - 25.08.2015
(25.08.2015)

Incendii in orasul Siret
1. - 24.08.2015, ora anuntarii la 112 - 17:27

Pompierii militari ai Garzii de Interventie Siret au intervenit cu doua autospeciale si o ambulanta SMURD pentru localizarea si lichidarea unui incendiu izbucnit la gospodaria lui Robert P., din orasul Siret.
La sosirea echipajelor, ardeau violent anexele gospodaresti, existand pericolul de propagare la casa de locuit si la celelalte constructii de pe proprietate.
Incendiul a fost lichidat la ora 18:50.
Au ars acoperisul unei terase pe 12 metri patrati, acoperisul a doua anexe corp comun pe 15 metri patrati si mobilierul de pe terasa. S-au degradat astereala acoperisului unei anexe pe 5 metri patrati, un bazin din plastic de 1.000 de litri si bunuri de uz casnic.
Incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza scanteilor provenite din cosul de fum al gratarului de pe terasa.
Din fericire, nu s-au inregistrat victime, iar pompierii militari au salvat casa de locuit si celelalte anexe gospodaresti.

2. - 25.08.2015, ora anuntarii la 112 - 1:53

Militari de la Garda de Interventie Siret si de la Detasamentul de Pompieri Radauti au intervenit cu patru autospeciale si o ambulanta SMURD pentru localizarea si lichidarea unui incendiu izbucnit la gospodaria lui Marian P., din orasul Siret.
La sosirea echipajelor, ardeau acoperisul casei si anexele gospodaresti, existand pericolul de propagare la proprietatile invecinate.
Incendiul a fost lichidat la ora 6:50.
Au ars acoperisul casei pe o suprafata de 120 de metri patrati, un atelier pe 50 de metri patrati, o magazie pe 60 de metri patrati, cotetul de pasari pe 25 de metri patrati, acoperisul unei anexe pe 30 de metri patrati, acoperisul bucatariei de vara pe 60 de metri patrati, o terasa din lemn pe 60 de metri patrati, circa 10 metri cubi lemn de foc, 5 metri cubi de cherestea, bunuri casnice si documente personale. Flacarile au degradat planseul casei si peretii anexelor, precum si un motoscuter, scule si accesorii profesionale si 30 de biciclete.
Incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza scanteilor provenite din cosul de fum al unei sobe fara acumulare de caldura.
Pompierii militari au salvat cele doua case aflate in imediata apropiere.


Purtator de cuvant - plt.adj. Alin GALEATA - 0747 051950

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO