Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Buletin informativ - 17.09.2015
(17.09.2015)

Incendiu in localitatea Ipotesti
17.09.2015, ora anuntarii la 112 - ora 5:07

Militarii Detasamentului de Pompieri Suceava au intervenit pentru localizarea si lichidarea unui incendiu izbucnit la doua autoturisme apartinand unei societati comerciale, parcate intr-o curte particulara, proprietar Ioan C., din comuna Ipotesti.
La sosirea echipajelor, ardeau cele doua autoturisme, cu focare diferite si cu o distanta intre ele de aproximativ 3 metri, existand pericolul de propagare la alte doua autoturisme si la casa de locuit aflata in imediata apropiere.
Incendiul a fost lichidat la ora 5:40.
Primul autoturism a ars in proportie de 85%, iar cel de-al doilea, in proportie de 60%. Au mai ars materiale, accesorii si alte bunuri aflate (depozitate) in interiorul masinilor. Cele doua masini aflate in pericol, parcate in apropiere, au fost afectate de caldura si li s-au degradat vopseaua si o parte din accesoriile auto (ornamente, sisteme de semnalizare etc.).
Cauza probabila de izbucnire a flacarilor a fost folosirea intentionata a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.
Din fericire, nu s-au inregistrat victime, iar pompierii militari au salvat cele doua masini si locuinta proprietarului.


Purtator de cuvant - plt.adj. Alin GALEATA - 0747 051950

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO