Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Delegatie a I.S.U. Suceava in Franta
(02.11.2015)

In perioada 26-30 octombrie a.c., o delegatie a Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Bucovina” al Judetului Suceava a efectuat o misiune in Franta, in cadrul Programului European pentru Schimbul de Experti in domeniul Mecanismului de Protectie Civila Comunitar.
Delegatia pompierilor militari suceveni a fost formata din colonelul dr. Cristian Hociung, locotenentul Ovidiu Burlacu, plutonierul major Mihaela Burlui si plutonierul major Simona Cojocar.
Dintre obiectivele proiectului enumeram: realizarea unui schimb de experienta si bune practici privind managementul situatiilor de urgenta de la nivel local si national; imbunatatirea cunostintelor in ceea ce priveste dezvoltarea planurilor si procedurilor utilizate la nivel local; familiarizarea cu abordarile si tehnicile folosite de institutiile omoloage din Franta si organizarea pregatirii specifice si dezvoltarea poligonului de pregatire.
Programul activitatilor, desfasurate atat in Paris, la Ministerul de Interne, in cadrul Directiei Generale pentru Securitate Civila si Gestionarea Crizelor (DGSCGC), cat si la Angers, in Regiunea Maine-et Loire, la Serviciul Departamental pentru Incendii si Salvari (SDIS 49), a cuprins prezentari referitoare la organizarea si functionarea serviciilor pentru situatii de urgenta din cele doua tari, activitati practice si primiri oficiale la Prefectura si Consiliul Departamental Angers, Maine-et Loire.

Foto: http://we.tl/0mpSjtiHm3

Purtator de cuvant - plt.adj. Alin GALEATA - 0747 051950

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO