Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Buletin informativ - 06.11.2015
(06.11.2015)

Incendiu in localitatea Dealu
05.11.2015, ora anuntarii la 112 - 20:14

Militarii Detasamentului de Pompieri Suceava, impreuna cu lucratorii Serviciului Voluntar pentru Situatii de Urgenta Zvoristea, au intervenit cu cinci autospeciale pentru localizarea si lichidarea unui incendiu izbucnit la gospodaria numitei R.L., din satul Dealu, comuna Zvoristea.
In apelul sosit pe numarul unic de urgenta 112, s-a anuntat despre posibilitatea ca in locuinta care ardea sa fie surprinsa proprietara.
La sosirea echipajelor, flacarile se manifestau in interiorul bucatariei de vara, existand pericolul de propagare la intreaga constructie si la o anexa aflata in imediata apropiere.
Incendiul a fost lichidat la ora 22:00 si au ars planseul bucatariei pe 35 de metri patrati, precum si interiorul camerei de locuit si al holului, cu bunurile aferente (mobilier, textile si altele). S-au degradat peretii interiori.
Din pacate, temerile martorilor care au anuntat evenimentul s-au adeverit, iar pompierii militari au gasit langa soba trupul carbonizat al femeii, in varsta de 86 de ani.
Cauza probabila de izbucnire a incendiului a fost jarul cazut din sistemul de incalzire (soba cu acumulare de caldura).
Pompierii au salvat restul constructiei si anexa gospodareasca.


Purtator de cuvant - plt.adj. Alin GALEATA - 0747 051950

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO