Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Buletin informativ - 12.11.2015
(12.11.2015)

Incendiu in localitatea Vatra Dornei
11.11.2015, ora anuntarii la 112 - 13:21

Militarii Detasamentului de Pompieri Vatra Dornei au intervenit cu cinci autospeciale pentru localizarea si lichidarea unui incendiu izbucnit in municipiul Vatra Dornei.
In apelul sosit pe numarul unic de urgenta 112, s-a anuntat faptul ca arde acoperisul unei magazii, de langa un restaurant, insa la sosirea echipajelor, ardea acoperisul cladirii unui coafor si exista pericolul de propagare la doua restaurante, un bloc de locuinte si depozitul unui supermarket, constructii care constituiau un corp comun. In locatiile afectate de foc si fum nu se aflau persoane care sa necesite evacuarea.
Incendiul a fost lichidat la ora 16:57 si au ars acoperisul coaforului pe 80 de metri patrati, tamplaria din lemn a unui apartament pe 6 metri patrati, obiecte de mobilier si alte bunuri. Flacarile au degradat un aparat de climatizare, accesorii profesionale din coafor, mobilier, aproximativ 15 metri patrati de rigips de pe culoarul de acces inspre unul dintre restaurante si doua oglinzi de la intrarea aceluiasi local.
Cauza probabila de izbucnire a incendiului a fost jarul sau scanteile provenite din cosul de fum, deteriorat, al unei centrale termice.
Din fericire, nu s-au inregistrat victime, iar pompierii au salvat restul constructiei, cele doua restaurante, blocul de locuinte si depozitul supermarketului.


Purtator de cuvant - plt.adj. Alin GALEATA - 0747 051950

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO