Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Buletin informativ - 19.01.2016
(19.01.2016)

Incendiu in localitatea Sfantu Ilie
18.01.2016, ora anuntarii la 112 - 10:11

Militarii Detasamentului de Pompieri Suceava au intervenit cu o autospeciala pentru localizarea si lichidarea unui izbucnit la o autoutilitara, aflata pe raza satului Sf.Ilie, comuna Scheia.
La fata locului, o echipa a unei societati comerciale executa lucrari de instalare si punere in functiune a unui contor de gaze naturale, la o locuinta particulara.
Cel mai probabil, din cauza deteriorarii/defectarii unui dispozitiv de sudura acetilenica, pe timpul exploatarii, s-au aprins gazele combustibile care s-au propagat la autovehicul, punand in pericol si locuinta, in curtea careia se afla. De asemenea, exista si pericolul unei explozii, din cauza tuburilor de oxigen si acetilena.
Incendiul a fost lichidat la ora 11:20 si a ars masina in proportie de 90%. De asemenea, s-au degradat o fereastra termopan de la casa de locuit, o butelie de acetilena si una de oxigen.
Din fericire, nu s-au inregistrat victime, iar prin interventia prompta a pompierilor militari s-a salvat locuinta si a fost indepartat pericolul de explozie.

Foto: http://we.tl/XlSMtpTTQB

Purtator de cuvant - plt.adj. Alin GALEATA - 0747 051950

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO