Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Buletin informativ - 22.01.2016
(22.01.2016)

Incendiu in localitatea Braiesti
21.01.2016, ora anuntarii la 112 - 18:10

Militarii Detasamentului de Pompieri Falticeni, sprijiniti de lucratorii Serviciilor Voluntare si Private pentru Situatii de Urgenta din comuna Cornu Luncii, au intervenit cu patru autospeciale pentru localizarea si lichidarea unui incendiu izbucnit la gospodaria lui A.G., din satul Braiesti, comuna Cornu Luncii.
La sosirea echipajelor, ardeau acoperisul casei de locuit si anexele gospodaresti (toate constructiile pozitionate in forma de ā€žUā€, majoritatea din lemn), existand pericolul de propagare la o proprietate invecinata.
Au ars acoperisul casei de locuit pe 90 de metri patrati, o anexa si sura, constructie corp comun, pe 60 de metri patrati, acoperisul grajdului pe 70 de metri patrati si acoperisul bucatariei de vara pe 20 de metri patrati. Au mai fost distruse de flacari bunuri casnice, circa 5 tone furaje, 2 tone de porumb boabe, 2 tone de grau, 2,5 tone de secara si 2 metri cubi lemn de foc. S-au degradat peretii locuintei.
Cauza probabila de izbucnire a incendiului a fost efectul termic, generat de cosul de fum neprotejat corespunzator fata de materialele combustibile.
Incendiul a fost lichidat la ora 22:15, iar pompierii au salvat o parte din constructiile gospodariei si locuinta invecinata.
Din fericire, nu s-au inregistrat victime omenesti.


Purtator de cuvant - plt.adj. Alin GALEATA - 0747 051950

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO