Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Buletin informativ - 10.02.2016
(10.02.2016)

Incendiu in localitatea Negostina
09.02.2016, ora anuntarii la 112 - 12:37

Militarii de la Garda de Interventie Siret si de la Detasamentul de Pompieri Radauti au intervenit cu trei autospeciale pentru localizarea si lichidarea unui incendiu izbucnit la gospodaria lui P.M., din satul Negostina, comuna Balcauti. In sprijinul echipajelor profesioniste au intervenit 6 lucratori de la Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta al comunei Balcauti.
La sosirea echipajelor, ardea acoperisul unei constructii corp comun, compusa din anexe, bucatarie, camera centralei termice, baie si dressing, existand pericolul de propagare la casa de locuit si la adapostul de animale, precum si la o gospodarie invecinata.
Incendiul a fost lichidat la ora 14:05.
Au ars aproximativ 150 de metri patrati din astereala constructiei corp comun, interiorul camerei centralei termice si al unui atelier pe 50 de metri patrati, bunuri materiale aflate in pod, aparatura si utilaje electrice din atelier, 4 ferestre din lemn si PVC, circa 10 metri patrati de placi din OSB si alte bunuri. Flacarile au degradat diferite suprafete din planseele si peretii de la baie, living si hol, obiecte de mobilier si aproximativ 150 de metri patrati de tabla zincata ondulata de pe acoperis.
Cauza probabila a incendiului a fost efectul termic generat de un burlan metalic, neprotejat termic fata de materialele combustibile.
Din fericire, nu s-au inregistrat victime omenesti, iar fortele de interventie au salvat casa proprietarului, adapostul de animale si locuinta invecinata.


Purtator de cuvant - plt.adj. Alin GALEATA - 0747 051950

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO