Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Buletin informativ - 15.02.2016
(15.02.2016)

Incendiu in Campulung Moldovenesc
14.02.2016, ora anuntarii la 112 - 21:34

Militarii Detasamentului de Pompieri Campulung Moldovenesc au intervenit cu trei autospeciale cu apa si spuma si o ambulanta SMURD pentru localizarea si lichidarea unui incendiu izbucnit in municipiul Campulung Moldovenesc.
La sosirea echipajelor, ardeau un atelier auto si un garaj, apartinand lui J.P., precum si un al doilea garaj, proprietatea lui H.M., existand pericolul de propagare la anexe, alte garaje aflate in zona si la un autoturism parcat in apropiere.
Incendiul a fost lichidat la ora 0:35.
Au ars aproximativ 50 de metri patrati din structura de lemn a atelierului si garajului, un autoturism aflat in interior, in proportie de 90%, circa 8 metri cubi cherestea de rasinoase, scule electrice, anvelope auto, 4 litri de vopsea, o prelata de remorca, instalatia electrica si materiale textile. S-au degradat o remorca auto in proportie de 20%, invelitoarea din tabla pe 80 de metri patrati si o invelitoare din fibra de sticla pe 30 de metri patrati.
Celui de-al doilea proprietar i-a ars garajul, din lemn, pe 16 metri patrati si s-au degradat invelitoarea din tabla si azbociment pe 16 metri patrati, precum si cupola si parbrizul autoturismului din interior.
Flacarile au afectat si autoturismul unui al treilea proprietar, H.R., in proprortie de 35%.
Cauza probabila de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric generat de un conductor electric cu defectiuni.
Din fericire, nu s-au inregistrat victime, iar pompierii au salvat anexele si garajele din vecinatate.


Purtator de cuvant - plt.adj. Alin GALEATA - 0747 051950

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO