Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Buletin informativ - 23.02.2016
(23.02.2016)

Grav accident rutier pe raza comunei Pojorata
23.02.2016, ora anuntarii la 112 - 7:39

Militarii Detasamentului de Pompieri Campulung au intervenit cu o autospeciala pentru descarcerare si o ambulanta SMURD in urma unui accident rutier produs pe DN17, pe raza localitatii Pojorata. In sprijinul pompierilor militari au intervenit si doua autosanitare de la Serviciul de Ambulanta Judetean.
In urma coliziunii dintre un autoturism si o autobasculanta, au rezultat trei victime, o femeie cu doi copii, acestia din urma fiind prinsi intre fiarele contorsionate ale masinii.
Pompierii au luat masurile specifice de siguranta - au balizat zona, au verificat scurgerile de carburanti si lubrifianti si au deconectat bornele de la bateria de acumulatori. Concomitent, au intervenit pentru descarcerarea copiilor.
Femeia (29 de ani) a fost scoasa din autoturism de catre participantii la trafic, inainte de sosirea echipajelor de interventie. Cei doi copii, o fetita (11 ani) si un baiat (6 ani), au fost extrasi de catre pompierii salvatori.
Dupa ce li s-a acordat primul ajutor medical, cele trei victime au fost transportate la Centrul de Primire Urgente Campulung Moldovenesc, de unde au fost transferati, mai departe, catre Spitalul Judetean Suceava.


Purtator de cuvant - plt.adj. Alin GALEATA - 0747 051950

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO