Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Buletin informativ - 07.03.2016
(07.03.2016)

Incendiu in localitatea Talpa
06.03.2016, ora anuntarii la 112 - 10:38

Pompierii militari ai Garzii de Interventie Siret au intervenit cu doua autospeciale si o ambulanta SMURD pentru localizarea si lichidarea unui incendiu izbucnit la gospodaria numitei R.E., din satul Talpa, comuna Candesti, judetul Botosani (zona aflata in raionul de interventie al pompierilor sireteni).
La sosirea echipajelor, ardeau materiale combustibile din holul casei de locuit, pe o suprafata de 20 de metri patrati, existand pericolul de propagare la intreaga locuinta si la anexele gospodaresti. In interiorul casei a fost gasita proprietara, in varsta de 88 de ani, care, din pacate, era decedata.
Incendiul a fost lichidat la ora 12:20.
Au ars bunuri casnice si elemente de tamplarie din hol (trei usi si doua ferestre). Focul a degradat obiecte de mobilier, aparate electrocasnice, precum si peretii interiori pe o suprafata de aproximativ 80 de metri patrati.
Cauza probabila de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric generat de mijloace de iluminat lasate sub tensiune.
Pompierii au salvat casa de locuit si anexele gospodaresti.

Incendiu in localitatea Veresti
06.03.2016, ora anuntarii la 112 - 15:33

Militarii Detasamentului de Pompieri Suceava au intervenit cu doua autospeciale si o ambulanta SMURD pentru localizarea si lichidarea unui incendiu izbucnit la gospodaria numitei M.A., din comuna Veresti.
La sosirea echipajelor, ardeau materiale combustibile din camera de zi si o portiune din acoperisul casei, existand pericolul de propagare la intreaga locuinta.
Incendiul a fost lichidat la ora 17:00.
Au ars bunuri casnice, obiecte de mobilier, aparatura electronica si electrocasnica, elemente de tamplarie si aproximativ 10 metri patrati din astereala acoperisului. S-au degradat peretii si planseul casei.
Cauza probabila de izbucnire a incendiului a fost scurtcircuit produs la un conductor electric defect.
Pompierii au salvat restul casei de locuit.


Purtator de cuvant - plt.adj. Alin GALEATA - 0747 051950

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO