Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Buletin informativ - 13.03.2016
(13.03.2016)

Incendiu in localitatea Partestii de Jos
12.03.2016, ora anuntarii la 112 - 0:41

Pompierii militari ai Garzii de Interventie Solca, sprijiniti de Serviciile Voluntare pentru Situatii de Urgenta ale comunelor Cacica si Arbore, au intervenit cu cinci autospeciale pentru localizarea si lichidarea unui incendiu izbucnit la locuinta lui M.S., din comuna Partestii de Jos.
La sosirea echipajelor, ardea violent casa de locuit, cu pericol de propagare la intreaga gospodarie si la doua proprietati aflate in imediata apropiere.
Incendiul a fost lichidat la ora 5:05 si au ars etajul, mansarda si acoperisul casei de locuit pe o suprafata de aproximativ 100 de metri patrati, precum si bunuri casnice. Flacarile au degradat si parterul locuintei.
Cauza probabila de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit electric produs la un conductor electric cu defectiuni.
Din fericire, nu s-au inregistrat victime, iar fortele care au intervenit au salvat 26 bovine, 10 porcine, adapostul de animale, depozitul de furaje, bucataria de vara ale proprietarului si cele doua gospodarii invecinate.

Incendiu in localitatea Bogdanesti
12.03.2016, ora anuntarii la 112 - 4:41a

Militarii Detasamentului de Pompieri Falticeni, impreuna cu lucratori ai Serviciului Voluntar pentru Situatii de Urgenta Bogdanesti, au intervenit cu doua autospeciale pentru localizarea si lichidarea unui incendiu izbucnit la locuinta lui B.V., din localitatea Bogdanesti.
La sosirea echipajelor, ardea mocnit planseul din lemn al casei de locuit, existand pericolul de propagare la intreaga constructie.
Incendiul a fost lichidat la ora 5:40 .
Au ars aproximativ 5 metri patrati din planseu si s-au degradat 8 metri patrati de tavan din rigips.
Cauza probabila de izbucnire a incendiului a fost efectul termic generat de cosul de fum neprotejat corespunzator fata de materialele combustibile.
Din fericire, nu s-au inregistrat victime, iar pompierii au salvat locuinta proprietarului.


Purtator de cuvant - plt.adj. Alin GALEATA - 0747 051950

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO