Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Buletin informativ - 21.03.2016
(21.03.2016)

Accident rutier pe DN 17
21.03.2016, ora anuntarii la 112 - 11:59

Militarii Detasamentului de Pompieri Suceava au intervenit, cu o autospeciala pentru descarcerare si doua ambulante SMURD, in urma unui accident rutier produs pe DN17, pe raza comunei Scheia. Echipajele militarilor au fost sprijinite de doua autosanitare ale Serviciului de Ambulanta Judetean Suceava.
La fata locului, un autoturism, care a parasit carosabilul, s-a lovit de un cap de pod, in urma coliziunii rezultand 4 victime. Doua dintre persoanele implicate in accident au ramas incarcerate.
Pompierii militari au luat masurile de siguranta specifice in cazul producerii accidentelor rutiere - au balizat zona, au deconectat bornele de la bateria de acumulatori si au verificat eventualele scurgeri de carburanti si lubrifianti. Concomitent, au fost extrase victimele incarcerate si s-a acordat primul ajutor medical ranitilor. Din pacate, pentu una din victimele incarcerate, o femeie in varsta de 64 de ani, nu s-a mai putut face nimic, medicul SMURD declarand decesul.
Alte doua persoane ranite, doi barbati de 60 si 53 de ani, au fost transportate la Unitatea de Primire Urgente a Spitalului Judetean Suceava, pentru investigatii amanuntite si tratament de specialitate. A patra persoana implicata in accident a refuzat transportul la o unitate spitaliceasca.
La finalul operatiunilor de salvare, un echipaj al pompierilor militari a sablat carosabilul si a indepartat urmele de carburanti si lubrifianti de pe sosea, pentru evitarea producerii altor evenimente neplacute.


Purtator de cuvant - plt.adj. Alin GALEATA - 0747 051950

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO