Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Buletin informativ - 17.07.2016
(17.07.2016)

Accident rutier in municipiul Campulung Moldovenesc
16.07.2016, ora anuntarii la 112 - 12:28

Militarii Detasamentului de Pompieri Campulung Moldovenesc, impreuna cu doua echipaje ale Serviciului de Ambulanta Judetean, au intervenit in urma unui accident rutier, produs pe raza muicipiului Campulung Moldovenesc.
In urma coliziunii dintre doua autoturisme, in care se aflau sase persoane, una dintre acestea a ramas incarcerata.
Pompierii militari au luat masurile specifice de siguranta - au balizat zona, au verificat scurgerile de carburanti si lubrifianti si au deconectat bornele de la bateriile de acumulatori. Concomitent, au extras victima incarcerata, un barbat in varsta de 41 de ani, si au predat-o unui echipaj SAJ.
Cinci dintre persoanele implicate in accident (o femeie de 42 de ani si patru barbati, inclusiv cel incarcerat, de 41, 45, 33 si 18 de ani), au fost transportate la spital, toate constiente. Soferul uneia dintre masini, in varsta de 20 de ani, a refuzat transportul la o unitate spitaliceasca.

Incendiu in localitatea Corni
16.07.2016, ora anuntarii la 112 - 20:05

Pompierii militari de la Punctul de Lucru Dolhasca au intervenit cu o autospeciala pentru localizarea si lichidarea unui incendiu izbucnit la gospodaria lui C.I., din satul Corni, orasul Liteni.
La sosirea militarilor, ardea un depozit de furaje in aer liber, existand pericolul de propagare la casa de locuit a proprietarului.
Incendiul a fost lichidat la ora 21:17 si au ars aproximativ 2 tone de furaje.
Cauza probabila de izbucnire a incendiului a fost folosirea intentionata a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.
Nu s-au inregistrat victime, iar pompierii au salvat locuinta proprietarului.

Accident rutier pe raza localitatii Paltinoasa
17.07.2016, ora anuntarii la 112 - 7:11

Pompierii militari de la Garda de Interventie Gura Humorului, cu modulul SMURD, sprijiniti de doua echipaje ale Serviciului de Ambulanta Judetean, au intervenit in urma unui accident rutier, produs pe raza comunei Paltinoasa, DN17.
La sosirea echipajelor, a fost identificat un autoturism care a iesit in afara carosabilului si s-a oprit in gardul unei gospodarii, proprietate particulara.
In masina se aflau cinci persoane, toate constiente, care se intorceau de la o nunta, inclusiv mirele si mireasa. Aceasta din urma, in varsta de 22 de ani, a ramas incarcerata intre fiarele autoturismului.
Pompierii militari au luat masurile specifice de siguranta - au balizat zona, au verificat scurgerile de carburanti si lubrifianti si au deconectat bornele de la bateria de acumulatori. Concomitent, au extras victima incarcerata si au predat-o unui echipaj SAJ.
Mirele, in varsta de 29 de ani, si inca un tanar de 18 ani, au fost transportati la spital. Celelalte doua persoane implicate in accident au refuzat transportul la o unitate spitaliceasca.


Purtator de cuvant - plt.adj. Alin GALEATA - 0747 051950

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO