Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Caravana SMURD „Fii pregatit !” ajunge la Suceava
(07.09.2016)


Caravana SMURD „Fii pregatit!” de instruire a populatiei pentru a face fata situatiilor de urgenta va ajunge la Suceava sambata, 17 septembrie a.c. Ea va stationa aici doua zile si, in prima zi, va fi amplasata pe Stadionul „Areni”, intre orele 10:00-13:00, si pe esplanada Casei Culturii, din centrul municipiului, intre orele 14:00-18:00. Duminica, 18 septembrie, se va afla pe esplanada Casei Culturii, intre orele 12:00-16:00 .

Timp de doua zile, pompierii militari salvatori din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Bucovina” al judetului Suceava vor organiza cursuri de pregatire a populatiei pentru acordarea primului ajutor in situatii de urgenta. Cursurile oferite vor include prezentarea principalelor dezastre naturale care pot afecta Romania, precum cutremure, inundatii, incendii, dar si modul in care populatia se poate pregati pentru a le face fata.
Centrul mobil are o sala de scolarizare cu o capacitate de 40 de persoane si este dotat cu toate echipamentele medicale si de prim ajutor, dispozitive portabile, inclusiv simulatoare, ce permit instruirea eficienta a cursantilor.
In perioada urmatoare, traseul centrului mobil de instruire va trece prin Bacau (24-25 septembrie), Piatra Neamt (1-2 octombrie), Iasi (8-9 octombrie), Botosani (14-15 octombrie), Buzau (22-23 octombrie).
Cei care doresc sa participe la cursurile organizate in Caravana SMURD „Fii pregatit!” se pot inscrie pe pagina de internet a Fundatiei pentru SMURD - http://fundatiapentrusmurd.ro/centrul-mobil-de-instruire-smurd/.
Caravana SMURD „Fii pregatit!” este un proiect al Fundatiei pentru SMURD, derulat cu sustinerea Departamentului pentru Situatii de Urgenta si finantat cu sprijinul Fundatiei Vodafone Romania.

Purtator de cuvant - plt.adj. Alin GALEATA - 0747 051950

* Recomandare generala: pentru alte informatii vizitati si pagina de facebook ISU „Bucovina” Suceava - https://www.facebook.com/ISUSuceava/

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO