Arhiva Comunicate
COMUNICAT

„Salvator din pasiune” - prima etapa la final
(10.09.2016)


Voluntarii suceveni au finalizat prima etapa de pregatire din cadrul proiectului national „Salvator din pasiune”. In perioada 6 august-10 septembrie, in zilele de sambata si duminica, voluntarii au participat la cursurile introductive privind structura, misiunile si atributiile Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Bucovina” al judetului Suceava.

In perioada de pregatire, voluntarii au parcurs notiunile de prim ajutor de baza, sustinute cu profesionalism de catre formatorii din cadrul inspectoratului sucevean, astfel incat acum, la finalul cursurilor initiale, sunt in masura sa utilizeze tehnicile de baza in acordarea primului ajutor calificat pentru a fi angrenati in diverse actiuni de interventie, ajutor umanitar si popularizare a mesajului preventiv.
Dupa derularea tuturor etapelor obligatorii, acestia vor face voluntariat in cadrul subunitatilor inspectoratului si vor fi pregatiti sa participe la misiuni, alaturi de echipajele de prim ajutor.
Derulat in premiera de Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta, proiectul urmareste sustinerea activitatilor de voluntariat, ca expresie a implicarii, solidaritatii si responsabilitatii civice si valorii profesionale a acestora, materializata in sprijinul acordat comunitatilor pe timpul situatiilor de urgenta, dar si pentru prevenirea lor.

Purtator de cuvant - plt.adj. Alin GALEATA - 0747 051950

* Recomandare generala: pentru alte informatii vizitati si pagina de facebook ISU „Bucovina” Suceava - https://www.facebook.com/ISUSuceava/

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO