Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Buletin informativ - 10.10.2016
(10.10.2016)

Incendiu in localitatea Solca
10.10.2016, ora anuntarii la 112 - 6:53

Militarii Garzii de Interventie Solca si ai Detasamentului de Pompieri Radauti, impreuna cu lucratorii Serviciului Voluntar pentru Situatii de Urgenta Arbore, au intervenit cu patru autospeciale cu apa si spuma pentru localizarea si lichidarea unui incendiu izbucnit la cladirea cantonului silvic, din orasul Solca.
La sosirea echipajelor, flacarile se manifestau la acoperisul cantonului si la o constructie anexa, existand pericolul de propagare la intreaga cladire, anexele din curtea cantonului si la un cvartal de locuinte aflate in vecinatate.
Incendiul a fost lichidat dupa aproximativ patru ore si au ars acoperisul cladirii cantonului, din azbociment, pe astereala din lemn, pe o suprafata de aproximativ 150 de metri patrati, magazia pe o suprafata de 30 de metri patrati, doua tone de baloti furaje, elemente de tamplarie si altele. S-au degradat peretii portanti si planseul cladirii, precum si bunuri din interior.
Cauza probabila de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit electric produs la un cablu electric deteriorat (imbatranit).
Din fericire, nu s-au inregistrat victime, iar pompierii au salvat restul cantonului, o anexa si cvartalul de locuinte.


Purtator de cuvant - plt.adj. Alin GALEATA - 0747 051950


* Recomandare generala: pentru alte informatii vizitati si pagina de facebook ISU „Bucovina” Suceava - https://www.facebook.com/ISUSuceava/

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO