Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta „Bucovina” scoate la concurs 18 posturi vacante!
(16.10.2016)

Incepand cu data de 14 octombrie 2016, se demareaza procedura de ocupare a 18 posturi vacante in cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Bucovina” al judetului Suceava, prin incadrare directa din sursa externa.

In scopul completarii deficitului de personal, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta „Bucovina” scoate la concurs, prin incadrare directa din sursa externa, 18 posturi de subofiter operativ principal, astfel: 3 posturi la Detasamentul de Pompieri Radauti si 15 posturi la Detasamentul de Pompieri Vatra Dornei.
Inscrierile pentru concurs se vor face la sediul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Bucovina” al judetului Suceava, situat in municipiul Suceava, str. Universitatii nr.14, in perioada 17 octombrie, ora 8:00 - 24 octombrie, ora 16:00.
Informatii complete privind modalitatile de inscriere si participare la concurs, conditii de recrutare, probe de selectie si criterii de departajare, precum si tematica si bibliografia necesare sustinerii concursului pentru post pot fi obtinute de pe pagina de internet a Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Bucovina” al judetului Suceava, sectiunea Domenii de Activitate / Concurs Recrutare Sursa Externa: http://www.pompierisv.ro/sursa%20externa.pdf, fiind totodata afisate la avizierul de la sediul inspectoratului.

Purtator de cuvant - plt.adj. Alin GALEATA - 0747 051950

* Recomandare generala: pentru alte informatii vizitati si pagina de facebook ISU „Bucovina” Suceava - https://www.facebook.com/ISUSuceava/

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO