Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Buletin informativ - 06.11.2016
(06.11.2016)

Incendiu in municipiul Falticeni
04.11.2016, ora anuntarii la 112 - 18:57

Militarii Detasamentului de Pompieri Falticeni au intervenit cu 2 autospeciale pentru localizarea si lichidarea unui incendiu izbucnit la o casa de locuit, proprietara A.S., din municipiul Falticeni, pe str. Armatei.
La sosirea echipajelor, ardeau un perete interior si grinda de sustinere a acestuia, din lemn, existand pericolul de propagare la intreaga locuinta.
Incendiul a fost lichidat la ora 22:18 si au ars aproximativ 6 metri patrati din perete, 5 metri liniari din grinda si 6 metri patrati de izolatie. S-au degradat 8 metri patrati de parchet si peretii casei din laterala sistemului de incalzit (soba si cos de fum) pe aproximativ 12 metri patrati.
Cauza probabila de izbucnire a incendiului a fost efectul termic, generat de cosul de fum neprotejat corespunzator fata de materialele combustibile.
Nu s-au inregistrat victime, iar pompierii au salvat restul casei de locuit.

Incendiu in municipiul Suceava
04.11.2016, ora anuntarii la 112 - 19:15

Militarii Detasamentului de Pompieri Suceava au intervenit cu 2 autospeciale pentru localizarea si lichidarea unui incendiu izbucnit la o casa de locuit, proprietara B.M., din municipiul Suceava, pe str. Campului.
La sosirea echipajelor, flacarile se manifestau la acoperis, constructie din lemn, existand pericolul de propagare la intreaga locuinta.
Incendiul a fost lichidat la ora 21:00 si au ars aproximativ 25 de metri patrati din acoperis.
Cauza probabila de izbucnire a incendiului a fost efectul termic, generat de cosul de fum neprotejat corespunzator fata de materialele combustibile.
Nu s-au inregistrat victime, iar pompierii au salvat casa de locuit.

Incendiu in municipiul Vatra Dornei
06.11.2016, ora anuntarii la 112 - 2:51

Militarii Detasamentului de Pompieri Vatra Dornei au intervenit cu 2 autospeciale pentru localizarea si lichidarea unui incendiu izbucnit la o hala de debitare cherestea, din municipiul Vatra Dornei, pe str. Argestru.
Incendiul a fost observat si anuntat cu mare intarziere, astfel incat, la sosirea echipajelor, constructia (pe structura metalica, cu pereti din lemn si invelitoare din tabla) era cuprinsa in totalitate de flacari, fara sa existe pericol de propagare.
Incendiul a fost lichidat la ora 6:42 si au ars hala pe o suprafata de 200 de metri patrati si circa 6 metri cubi de cherestea. De asemenea, s-au degradat aproximativ 300 de metri patrati de invelitoare din tabla si utilajele din interior (doua banzicuri, un compresor, o multilama, un transportor, un circular, un transformator sudura, un prizmuitor, tabloul electric general si altele).
Cauza probabila de izbucnire a incendiului este in curs de stabilire.
Nu s-au inregistrat victime, iar pompierii au salvat o autoutilitara.


Purtator de cuvant - plt.adj. Alin GALEATA - 0747 051950


* Recomandare generala: pentru alte informatii vizitati si pagina de facebook ISU „Bucovina” Suceava - https://www.facebook.com/ISUSuceava/

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO