Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Buletin informativ - 30.11.2016
(30.11.2016)

Masina lovita de tren, pe raza localitatii Todiresti
30.11.2016, ora anuntarii la 112 - 10:21

Militarii Detasamentului de Pompieri Suceava, cu doua autospeciale cu accesorii pentru descarcerare si o ambulanta SMURD de Terapie Intensiva Mobila, impreuna cu doua echipaje ale Serviciului de Ambulanta Judetean, au intervenit in urma unui accident rutier, care a avut loc pe raza localitatii Todiresti.
Incidentul s-a produs la o terecere la nivel cu calea ferata, unde un tren de calatori, care circula pe ruta Cacica-Suceava, a lovit un autoturism in care se afla o familie compusa din patru membri (un barbat de 38 de ani, o femeie de 35 si doi copii, baiat si fetita, de 9 si 12 ani). Masina lovita de tren a fost tarata pe o distanta de aproximativ 100 de metri. Cele patru persoane au fost ranite, cel mai grav fiind barbatul, care a suferit traumatisme multiple. In tren se aflau aproximativ 70 de calatori, care nu au suferit probleme medicale in urma accidentului.
Pompierii militari au luat masurile specifice de siguranta si au acordat primul ajutor medical ranitilor, alaturi de echipajele de la Ambulanta. Dupa stabilizare, toate victimele au fost transportate la Unitatea de Primire Urgente a Spitalului judetean Suceava, pentru investigatii suplimentare si tratament de specialitate.
Pe timpul interventiei, circulatia feroviara a fost blocata pentru efectuarea masuratorilor de catre politisti, iar autoturismul a fost indepartat de pe calea ferata la ora 12:40.


Purtator de cuvant - plt.adj. Alin GALEATA - 0747 051950

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO