Arhiva Comunicate
COMUNICAT

1 Mai in siguranta
(28.04.2017)

Pentru a petrece in siguranta clipe placute si relaxante in mijlocul naturii impreuna cu famila si cu cei dragi, pompierii militari suceveni recomanda cetatenilor sa respecte regulile de aparare impotriva incendiilor.
Sfatuim cetatenii sa nu aprinda focul in locuri cu pericol de incendiu si pe timp de vant.
Prepararea hranei prin utilizarea focului deschis in zonele de agrement si in gospodariile populatiei trebuie sa se faca numai in locuri special amenajate, in conditii si la distante care sa nu permita propagarea focului la constructii, culturi agricole, paduri sau vecinatati.
Indemnam fumatorii sa nu arunce la intamplare resturile de tigara sau chibriturile aprinse, fumatul fiind permis doar in locuri marcate si amenajate.
O grija deosebita trebuie acordata copiilor, carora nu trebuie sa le lasati la indemana mijloace de aprindere (chibrituri sau brichete).
Pentru a preveni izbucnirea unui incendiu la fondul forestier, se impune interzicerea accesului cu foc deschis si fumatul in padure sau la o distanta mai mica de 100 de metri de aceasta.
Monitorizati in permanenta arderea, deoarece, chiar si o rafala slaba de vant ar putea modifica directia focului, indreptand flacarile spre vegetatie sau transportand scanteile incandescente la distante mari.
Si nu in ultimul rand, inainte de plecare, stingeti focul si acoperiti cenusa cu pamant.

Purtator de cuvant - plt.adj. Alin GALEATA - 0747 051950

* Recomandare generala: pentru alte informatii vizitati si pagina de facebook ISU „Bucovina” Suceava - https://www.facebook.com/ISUSuceava/

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO