Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Finala judeteana a Concursurilor Serviciilor Voluntare si Private pentru Situatii de Urgenta
(11.06.2017)

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta „Bucovina” al judetului Suceava, cu sprijinul Primariei municipiului Radauti, a organizat sambata, 10 iunie a.c., incepand cu ora 9.00, pe stadionul din Radauti, etapa judeteana a concursurilor Serviciilor Voluntare si Private pentru Situatii de Urgenta.
Competitia are ca principal obiectiv perfectionarea aptitudinilor si a deprinderilor necesare interventiilor in situatii de urgenta.
La start s-au prezentat cele mai bune cinci echipe de voluntari din judet, calificate in aceasta etapa in urma intrecerilor zonale, respectiv S.V.S.U. Volovat, S.V.S.U. Crucea, S.V.S.U. Carlibaba, S.V.S.U. Cacica si S.V.S.U. Brodina.
Dupa desfasurarea probelor de concurs - pista cu obstacole pe 100 de metri, stafeta 4 x 100 de metri si dispozitivul de interventie, locul I a fost ocupat de catre echipajul din comuna Brodina, locul II a revenit S.V.S.U. Carlibaba, iar pe locul III s-a situat echipajul comunei Volovat.
La Serviciile Private pentru Situatii de Urgenta, s-au calificat patru echipe, respectiv S.C. Egger Romania - Radauti, S.C. Dedeman Suceava, S.C. Rompetrol si S.C. Romanel, ambele din Vatra Dornei.
Locul I a fost adjudecat de reprezentantii S.C. Egger Romania - Radauti, care impreuna cu echipajul S.V.S.U. Brodina, s-au calificat la etapa interjudeteana, ce se va desfasura in prima jumatate a lunii iulie a.c., in municipiul Bacau.
La final, castigatorii au primit cupe si diplome, inmanate de catre generalul de brigada Ion Burlui, inspectorul sef al pompierilor militari suceveni, care le-a urat in numele cadrelor pe care le conduce mult succes in etapele urmatoare ale competitiei.

Purtator de cuvant - plt.adj. Alin GALEATA - 0747 051950

foto: https://we.tl/xvTWkVPmZO
video: https://we.tl/1A3IN30vrv


* Recomandare generala: pentru alte informatii vizitati si pagina de facebook ISU „Bucovina” Suceava - https://www.facebook.com/ISUSuceava/

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO