Arhiva Comunicate
COMUNICAT

O noua etapa de recrutare in cadrul programului de voluntariat -Salvator din pasiune-
(07.01.2020)Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta -Bucovina- al judetului Suceava desfasoara, in perioada 27-31 ianuarie a.c., o noua etapa de recrutare a persoanelor care doresc sa devina voluntari in cadrul institutiei noastre.
Doritorii isi pot depune dosarele de inscriere, de luni pana vineri, in intervalul 09:00-15:00, la sediul ISU Suceava, situat pe str. Universitatii, nr.14, in municipiul resedinta de judet.
De la debutul activitatii (in 2016) si pana in prezent, 539 de voluntari s-au inscris in acest program, iar cei care au parcurs sedintele de pregatire teoretica si practica si au sustinut examenele aferente (peste 300 de voluntari), isi pot desfasura activitatea alaturi de pompierii profesionisti, la interventii pentru acordarea primului ajutor calificat.
Detalii privind conditiile de inscriere, dar si cuprinsul dosarului de recrutare, pot fi obtinute accesand pagina www.pompierisv.ro, la sectiunea Informatii Utile - Salvator din Pasiune.
Informatii suplimentare se pot obtine si de la Serviciul Pregatire pentru Interventie si Rezilienta Comunitatilor, la telefon: 0230-524426, interior 27113.

* * *

CONDITII de inscriere pentru candidati:
- varsta cuprinsa intre 16 si 65 de ani;
- apti din punct de vedere medical;
- sa nu fi fost condamnati pentru savarsirea de infractiuni cu intentie;
- sa nu fi pierdut anterior calitatea de voluntar in cadrul ISU.

DOSAR de inscriere, cu urmatoarele documente:
- cerere de inscriere (modelul se gaseste la unitate si pe pagina de internet);
- certificat de cazier judiciar (doar pentru persoanele peste 18 ani);
- copie dupa actul de identitate;
- aviz psihologic eliberat de catre un cabinet psihologic, organizat in temeiul Legii 213/2004, avand una din specialitatile: -Psihologie clinica- sau -Psihologie aplicata in domeniul aparare, ordine publica si siguranta nationala-;
- act doveditor al ultimelor studii absolvite sau in curs de desfasurare;
- adeverinta medicala cu mentiunea -Nu se afla in evidenta cu boli cronice-, -Apt efort fizic mediu- sau -Clinic sanatos-;
- acordul parintilor/tutorelui legal, doar pentru persoanele care au varsta sub 18 ani (modelul se gaseste la unitate si pe pagina de internet).

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO